Kehitä ja inspiroidu

Kestävää liiketoimintaa tehdään koko yrityksen voimin. FIBS Pro -palvelu on yrityksille helppo ja kustannustehokas tapa syventää henkilöstön vastuullisuusosaamista, nostaa vastuullisuustoiminta nopeasti uudelle tasolle ja varmistaa edelläkävijyys myös tulevaisuudessa.

Pääset mukaan alan johtavista asiantuntijoista koostuvaan vertaistuki- ja sparrausverkostoon, opit johtamaan yritysvastuun eri osa-alueita uusimpia työkaluja ja viitekehyksiä hyödyntäen, kuulet inspiroivia esimerkkejä muiden yritysten ratkaisuista ja käytännöistä, saat näkyvyyttä vastuullisuustoiminnallenne ja mahdollisuuden viestiä kohdennetusti mm. avoimista yritysvastuun työpaikoistanne alan parhaille osaajille. Saat myös käyttöönne FIBS Pro -merkin, jonka avulla voit viestiä kuuluvanne kestävän liiketoiminnan aktiivisten kehittäjien joukkoon. FIBS Pro -palvelukokonaisuuteen sisältyvät myös kaikki FIBS Perus -palvelut.

Tietoa kaikista vuoden 2019 FIBS Pro -palveluista löydät alta ja palveluun sisältyvvät tilaisuudet verkkokalenteristamme.

Jos jo olette FIBSin jäsen, tilaa FIBS Pro -palvelu täältä.

Jos ette vielä ole FIBSin jäsen, liity jäseneksi täällä ja valitse samalla lomakkeella käyttöönne FIBS Pro.