FIBS Perus – Pysy ajan tasalla

Kun haluat pysyä ajan tasalla yritysvastuusta, saada kokonaisvaltaisen näkökulman kestävään liiketoimintaan ja inspiraatiota menestyvän liiketoiminnan kehittämiseen, FIBS Perus -palvelu on luotu teidän käyttöönne.

FIBS Perus -palveluihin sisältyvät mm. FIBS Impact -asiantuntijakeskustelut, FIBS Forum -tapahtumat, webinaarit ajankohtaisista vastuullisuusteemoista, FIBSin yritysvastuututkimuksen raportit sekä kerran kuukaudessa ilmestyvä jäsenkirje. Saat myös näkyvyyttä omalle vastuullisuustoiminnallenne FIBSin jäsen- ja uutiskirjeissä sekä mahdollisuuden  käyttää FIBSin logoa viestiessänne jäsenyydestä Suomen ja Pohjoismaiden suurimmassa ja johtavassa kestävän liiketoiminnan kehittäjien verkostossa.

Tietoa kaikista vuoden 2020 FIBS Perus -palveluista löydät alta ja palveluun sisältyvät tilaisuudet verkkokalenteristamme.

FIBSin jäseneksi voivat liittyä kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka hyväksyvät FIBSin säännöt ja jotka pyrkivät edistämään vastuullista ja kestävää liiketoimintaa omassa toiminnassaan. Katso täältä ketkä kaikki jo ovat mukana verkostossamme.

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenhakulomakkeen. Tietoa FIBSin jäsenmaksuista löydät täältä, ja FIBSin jäsenkäytännöt ja säännöt täältä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!