Yritysvastuun edelläkävijöiden ja asiantuntijoiden verkosto

FIBS-verkostossa on mukana jo yli 400 yritystä ja organisaatiota, ja tuhansia asiantuntijoita, päättäjiä ja vaikuttajia kymmeniltä eri toimialoilta. FIBS on jäsenmäärältään Pohjoismaiden suurin ja yksi Euroopan suurimmista yritysvastuuverkostoista. Toimintaverkostoomme kuuluu myös lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä yhteistyökumppaneita.

Voit valita itsellenne sopivan palvelukokonaisuuden

  • FIBS Pro -palveluiden avulla voit syventää koko henkilöstön osaamista ja nostaa vastuullisuustoiminnan uudelle tasolle. Saat käyttöönne kaikki FIBSin jäsenpalvelut.
  • FIBS Perus -palveluiden avulla pysyt ajan tasalla ja saat kokonaisvaltaisen näkökulman yritysvastuuseen.

Kaikki FIBSin jäsenet voivat lisäksi halutessaan hakea mukaan FIBS Partneri-ohjelmaan.

FIBS-jäsenyys on merkittävä henkilöstöetu

FIBS Pro ja FIBS Perus -palvelukokonaisuuksiin sisältyvät tilaisuudet ja muut palvelut ovat jäsenyritystemme kaikkien työntekijöiden käytettävissä. Niistä hyötyvät niin ylin johto kuin eri liiketoimintojen henkilöstökin työnkuvasta riippumatta. FIBSin jäsenenä voit siis tarjota koko henkilöstöllenne mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan, löytää uusia urapolkuja ja tätä kautta vahvistaa työtyytyväisyyttä ja työhön sitoutumista. Edusta kannattaa viestiä paitsi omalle henkilöstölle myös ulkoisesti esimerkiksi osana rekrytointiviestintää.

Liity FIBSin jäseneksi

FIBSin jäseneksi voivat liittyä kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka haluavat edistää vastuullista liiketoimintaa. Täytä jäsenhakulomakkeemme ja valitse lomakkeesta omalle organisaatiollenne parhaiten sopiva palvelukokonaisuus: FIBS Pro tai FIBS Perus -palvelu. FIBS Pro -palveluun sisältyvät FIBS Perus -palvelut. Tietoa FIBSin jäsenmaksuista löydät täältä ja FIBSin jäsenkäytännöt ja säännöt täältä.

Nosta jäsenyytenne uudelle tasolle: Tilaa FIBS Pro

Jos organisaationne on jo FIBSin jäsen, mutta haluatte saada jatkossa käyttöönne kaikki FIBSin palvelut ja liittyä ainutlaatuiseen sparraus- ja vertaistukiverkostoon, tilaa tällä lomakkeella FIBS Pro -palvelu. Saatte FIBS Pro -palvelut käyttöönne heti lomakkeen lähetyksen jälkeen.

Kysy lisää FIBS-jäsenyydestä

Jos haluat tietää, miten juuri teidän organisaationne voi parhaiten hyötyä FIBSin palveluista tai lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja jäsenpalveluistamme, ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää: fibs@fibsry.fi

Jos haluatte irtisanoa FIBSin jäsenyyden, voit tehdä sen tällä lomakkeella.