Yritysvastuu nyt! Esitykset ja videotallenne

4 lokakuuta 2019

Yritysten vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä puhutaan tänä päivänä jatkuvasti ja kaikkialla, eikä syyttä: vastuullisuudesta on tullut kaikille yrityksille – myös pienille ja keskisuurille – keskeinen menestystekijä ja kilpailuetu.

Onneksi vastuullisuustyössä pääsee kuitenkin alkuun varsin helposti kevyilläkin toimenpiteillä, eikä toiminnan kehittäminenkään vaadi välttämättä suuria investointeja.

Yritysvastuu nyt! -tilaisuudessa saatiin eväitä, joilla kehittää yrityksemme liiketoimintaa kohti uuden vuosikymmenen vaatimuksia sekä käytännön vinkkejä, miten vastuullisuus valjastetaan kilpailueduksi.

Lataa tilaisuuden esityskooste:

Yritysvastuu nyt –tilaisuuden esityskooste ja yhteenvedot

Huomioi tekijänoikeudet! Esityksen sisältöä voi lainata mainitsemalla lainauksen yhteydessä esityksen tekijän. Esitystä ei saa laajamittaisesti kopioida, jakaa, myydä tai uudelleen muotoilla ilman tekijän lupaa.

Consider copyrights!
 The presentation content may be referenced with appropriate author citation. The presentation may not be widely reproduced, distributed, sold or edited without explicit author permission.

Yhteistyössä

 

 

 

Yritysvastuu
close