Ota käyttöösi FIBSin webinaari- ja seminaaritallenteet ja katso viikon webinaarivinkki

24 maaliskuuta 2020

Nyt jos koskaan on hyvä hetki päivittää osaamista ja kasvattaa asiantuntijuutta yritysvastuun trendeistä – virtuaalisesti.

Uutishuoneestamme löytyy jo peräti 28 webinaaritallennetta, joista saat tietoa päivänpolttavista vastuullisuusteemoista sekä käytännön vinkkejä vastuullisuustoimintanne kehittämisen tueksi. Napakoissa, noin tunnin mittaisissa webinaareissa pureudutaan yritysvastuun asiantuntijoiden ja edelläkävijöiden johdolla rajattuihin teemoihin.

Webinaarit ovat keskeinen osa FIBSin jäsenpalvelua, ja avoimia kaikille jäsenillemme.

Muista myös seminaaritallenteet

Etkö päässyt mukaan viimeisimpiin FIBS Forumeihin? Striimaamme kaikki seminaarimme, ja katsottavissa on jo kaikkiaan 14 seminaaritallennetta, löydät ne täältä

Viikon webinaari: Verkkopalvelut saavutettaviksi – käytännön ohjeita suunnittelijoille

Saavutettava verkkopalvelu on sellainen, jota kaikki voivat käyttää yhdenvertaisesti vammoista tai toimintarajoitteista huolimatta. Saavutettavuuden huomioiminen parantaa palvelun laatua ja käytettävyyttä, ja samalla laajentaa asiakaskuntaa ja parantaa yhteiskunnan yhdenvertaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki voivat osallistua digitaaliseen yhteiskuntaan.

Digitaalisten palveluiden saavutettavuuden parantaminen on liiketoiminnan kehittämistä parhaimmillaan.

Euroopan parlamentin vuonna 2016 hyväksymällä saavutettavuusdirektiivillä (Directive on Web Accessibility) määritetään julkisen sektorin toimijoille vähimmäisvaatimukset verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja verkkoviestinnän saavutettavuudelle. Lainsäädännön ulkopuolelle jääville yrityksille se näyttää suuntaa siitä, mitä myös niiltä tulevaisuudessa odotetaan.

Kauaskantoisesti ajatteleva yritys varmistaa verkkopalveluidensa saavutettavuuden nyt.

Tässä FIBSin webinaarissa kuulet Kehitysvammaliiton erityisasiantuntija Timo Övermarkin käytännönläheisen puheenvuoron siitä, mitä saavutettavuusdirektiivi vaatii ja miten direktiivin vaatimukset voi käytännössä täyttää tai ylittää yrityksen verkkopalveluiden ja -viestinnän suunnittelussa.

Katso viikon webinaarimme täällä.

Kysy lisää

Miira Kokkonen, tapahtumatuottaja, FIBS
miira.kokkonen@fibsry.fi

Yritysvastuu
close