”Kyllä, ne ovat sinulle avoimia ja maksuttomia!” – Usein kysyttyä FIBSin jäsenpalveluista

8 syyskuuta 2021

FIBSin jäsenorganisaation työntekijänä voit kasvattaa yritysvastuuosaamistasi alan monipuolisimman ja laadukkaimman palveluohjelmiston kautta. Jos kuitenkin vielä mietit esimerkiksi ovatko palvelut juuri sinulle suunnattuja ja avoimia, vilkaise alta UKK:mme. Mikäli et tältä sivulta löydä vastausta kysymyksiisi, ota yhteyttä: fibs@fibsry.fi

Voinko osallistua FIBSin tilaisuuksiin vaikka yritysvastuu ei varsinaisesti kuulu omaan työkuvaani?

Ehdottomasti kyllä! FIBSin tilaisuudet on suunnattu jokaisen liiketoiminnon kaikille työntekijöille, ei vain vastuullisuudesta vastaaville. FIBSin tavoitteena on auttaa yrityksiä kehittämään vastuullisuustoimintaa, mikä tarkoittaa käytännössä yrityksen kaikkien työntekijöiden vastuullisuustietojen ja -osaamisen kartuttamista. Meidän tilaisuuksiemme avulla voit helposti perehtyä sekä yleisesti yritysvastuuseen että yksittäisiin vastuullisuusteemoihin. Jos jokin teema kiinnostaa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan, vaikka et aiheesta mitään vielä tietäisikään! Tulevat tilaisuudet löydät verkkokalenteristamme.

Mistä tiedän, onko työnantajani FIBSin jäsen tai FIBS Pro-jäsen?

Voit helposti tarkistaa onko organisaationne FIBSin jäsen verkkosivuiltamme löytyvästä Jäsenet-listasta. FIBS Pro -jäsenet löydät tältä sivulta.

Ovatko FIBSin jäsenkirje, tilaisuudet ja muut palvelut minulle maksuttomia?

Jäsenkirje, tilaisuudet ja muut jäsenpalvelumme sisältyvät FIBSin jäsenmaksuun, jonka maksaa jäsenorganisaatio, eli kyllä, jäsenkirjeemme ja tilaisuutemme ovat jäsenorganisaatioidemme työntekijöille maksuttomia ja voit huoletta tilata jäsenkirjeemme ja ilmoittautua mukaan tilaisuuksiin ilman pelkoa laskuista.

Miten saan helpoiten tietoa FIBSin tulevista tilaisuuksista?

Tilaa FIBSin kerran kuussa ilmestyvä jäsenkirje niin saat samalla tilaisuuksien kutsut suoraan sähköpostiisi ja niiden lisäksi viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Tulevat tilaisuudet -koosteen. Voit myös etsiä itseäsi kiinnostavia tulevia tilaisuuksia milloin vain verkkokalenteristamme. Tietoa tilaisuuksistamme saat myös seuraamalla meitä LinkedInissä ja Twitterissä.

Missasin yhden kiinnostavan FIBS-tilaisuuden, olisiko se katsottavissa tallenteena?

Kaikki FIBSin webinaarit ovat katsottavissa tallenteena samoin suuret FIBS Forum -tapahtumat. Löydät kaikki tallenteet koostetusti tältä sivulta. Huom! Muista luoda itsellesi käyttäjätunnus FIBSin uutishuoneeseen ja kirjautua sisään sivustomme oikean yläkulman linkin kautta niin saat tallenteet käyttöösi.

Voimmeko osallistua FIBSin tilaisuuksiin isommallakin porukalla?

Joissain työpajoissamme on rajattu osallistujamäärä per organisaatio, tieto mahdollisista rajauksista löytyy kunkin tilaisuuden esittelysivulta verkkokalenteristamme. Useimmissa tilaisuuksissamme, kuten webinaareissa, osallistumisrajoituksia ei kuitenkaan ole, joten voitte mielellään osallistua niihin suuremmallakin kokoonpanolla. Jokaisen osallistujan tulee kuitenkin ilmoittautua tilaisuuksiin itse verkkokalenterimme ilmoittautumislomakkeen kautta.

Voinko välittää FIBSin tilaisuuskutsut työkavereilleni?

Mielellään! Kutsuissa oleva ilmoittautumislinkki ei ole henkilökohtainen, joten voit hyvin välittää sen edelleen. Toisaalta työkaverisi voivat myös tilata kutsumme suoraan omaan sähköpostiinsa tilaamalla jäsenkirjeemme, joten vinkkaa kollegoillesi myös tästä mahdollisuudesta.

Järjestääkö FIBS yritysvastuukoulutusta?

Järjestämme valmennusta FIBS Pro -jäsenorganisaatioidemme työntekijöille (ks. täältä onko organisaatiosi FIBS Pro -jäsen), mutta myös kaikille jäsenillemme avoimet tilaisuutemme toimivat hyvin oman urapolun sekä laajemmin organisaation sisäisen koulutuksen tukena. Webinaaritallenteitamme kannattaa hyödyntää myös esimerkiksi henkilöstön ja tiimien kehittämispäivissä: kokoa suurempi porukka yhteen katsomaan päivän teeman liittyvä webinaari keskusteluiden ja ideoinnin alustukseksi! Webinaareja voit katsoa luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen.

Miten voisimme päästä FIBSin Yritysvastuukonsultit ja asiantuntijapalvelut -listalle?

FIBSin Jäsenet-sivulla olevalle listalle pääsevät kaikki alan konsultointia ja palveluita tarjoavat jäsenemma. Ota yhteyttä niin lisäämme teidät listalle: tarja.laakkonen@fibsry.fi

Mistä löytäisin tutkimus- ja taustatietoa yritysvastuusta?

FIBSin uutishuoneesta löydät kattavasti tietoa eri vastuullisuusteemoista: FIBSin tekemien tutkimusten raportit, kaikkien tilaisuuksiemme esitysmateriaalit, oppaita ja muita julkaisuja sekä webinaaritallenteet. Myös blogeista saat tietoa ja uusia näkökulmia eri vastuullisuusteemoihin. Uutishuoneen avainsanojen kautta löydät helposti tiettyjä vastuullisuusteemoja koskevat materiaalit. Muista luoda itsellesi käyttäjätunnus niin pääset käsiksi myös vain jäsenille avoimiin sisältöihin.

Miten yrityksemme voi päästä kertomaan hyviä vastuullisuuskeissejä FIBSin tilaisuuksiin?

Lähetä meille viesti osoitteella fibs@fibsry.fi niin voimme jutella tarkemmin mistä teemoista haluaisitte kertoa ja mihin tuleviin tilaisuuksiimme case-esimerkkinne voisi mahdollisesti sopia.

Miten yrityksemme pääsisi FIBSin Partneriksi?

FIBS Partneri -ohjelmaan voivat hakea kaikki FIBSin jäsenorganisaatiot. Ohjelmahaku järjestetään joka toinen vuosi. Lisätietoa voit kysyä Helena Kekiltä, helena.kekki@fibsry.fi

Onko FIBS somessa?

FIBSillä on LinkedIn-, Twitter– ja Facebook-sivu, joita seuraamalla saat nopeasti uusinta tietoa FIBSin toiminnasta ja voit samalla osallistua keskusteluun yritysvastuun ajankohtaisista kysymyksistä.

Voimmeko julkaista FIBSin logon verkkosivuillamme ja muissa kanavissa?

Kyllä: FIBSin jäsenet voivat viestiä jäsenyydestään logomme kautta. Lähetä logopyyntö osoitteella tarja.laakkonen@fibsry.fi

Olen tilannut FIBSin jäsenkirjeen mutta en ole vielä saanut sitä tai tilaisuuskutsujakaan, mistä se voi johtua?

Vilkaise ensin omasta roskapostikansiostasi löytyvätkö postimme ehkä sieltä, jos kyllä, merkitse ne muuksi kuin roskapostiksi. Merkitse myös oman sähköpostisi asetuksiin fibs@fibsry.fi osoite sallituksi, mikäli sähköpostijärjestelmänne mahdollistaa merkinnät (joskus merkinnän voi tehdä vain järjestelmätuki). Jos viestimme edelleen menevät roskiin, tarkista sähköpostijärjestelmästänne vastaavalta onko jotain muuta tehtävissä, että viestimme tulisivat suoraan perille: toisinaan yritysten sähköpostisuodattimet on säädetty siten, että uutiskirjeet eivät helposti läpäise suodattimia. Voit myös pyytää FIBSiä tarkistamaan, että olet varmasti postituslistallamme lähettämällä viestin osoitteella fibs@fibsry.fi

Keneltä voin kysyä lisää FIBSin jäsenpalveluista?

Koko FIBSin tiimi on aina käytettävissäsi, yhteystietomme löydät tältä sivulta.

Jäsenpalvelut
close