FIBSin monimuotoisuuspalvelut auttavat yrityksiä kasvattamaan kilpailukykyä ja tuloksellisuutta

16 marraskuuta 2020

Monimuotoisuuden johtaminen on yksi FIBSin toiminnan ja palveluiden pääteemoista. Olemme kasvattaneet yritysten monimuotoisuusosaamista jo yli 15 vuoden ajan valmennusten ja muiden tilaisuuksien kautta; vuosina 2012-2018 erillisen monimuotoisuusverkoston puitteissa, ja nykyisin osana FIBSin muuta toimintaa.

FIBS on EU:n Platform of Diversity Charters -verkoston edustaja Suomessa. Tämän ansiosta jäsenemme saavat uusinta tietoa kaikkiaan 24 verkostossa mukana olevan Euroopan maan monimuotoisuuskäytännöistä. Jäsentemme ulottuvilla ovat myös monet kansainvälisen yhteistyökumppanimme WBCSD:n tuottamat monimuotoisuutta käsittelevät tutkimukset, webinaarit ja hankkeet.

Perehdy monimuotoisuuteen, hyödynnä jäsenetunne

Kattavien monimuotoisuuspalveluidemme avulla voit helposti kasvattaa koko yrityksen monimuotoisuusosaamista, pysyt ajan tasalla alan trendeistä ja kuulet inspiroivia käytännön esimerkkejä muiden yritysten monimuotoisuusratkaisuista:

  • Allekirjoita monimuotoisuussitoumus: FIBSin monimuotoisuussitoumus on yrityksen lupaus kehittää monimuotoisuuden johtamista ja palvelukäytäntöjä. Se on samalla työkalu, jonka neljää periaatetta soveltamalla voit kasvattaa yrityksenne kilpailukykyä ja tuloksellisuutta mm. tunnistamalla uusia asiakasryhmiä. Sitoumuksen voi allekirjoittaa toimitusjohtaja tai monimuotoisuusjohtamisesta vastaava muu johtoryhmän jäsen. Sitoumuksen on allekirjoittanut jo yli 90 FIBSin jäsentä, löydät allekirjoittaneet organisaatiot sivun lopusta. Tilaa sitoumus käyttöönne osoitteella fibs@fibsry.fi
  • Hyödynnä tilaisuuksiamme sisäisen koulutuksen tukena: FIBSin jäsenenä pääset kuulolle eri monimuotoisuusteemoista tilaisuuksissamme. Kannusta myös kaikkien liiketoimintojenne johtajia ja asiantuntijoita osallistumaan tilaisuuksiin, perehtymään monimuotoisuuden perusteisiin sekä päivittämään ja syventämään osaamistaan. Tulevat tilaisuutemme löydät verkkokalenteristamme, varaa jo paikkasi!
  • Järjestä ”kisastudio”: Katsokaa porukalla FIBSin monimuotoisuutta käsitteleviä webinaareja – livenä tai tallenteena – esimerkiksi kehittämispäivän yhteydessä uusien toimintatapojen ideoinnin ja keskustelun pohjaksi. Webinaaritallenteet löydät koostetusti uutishuoneestamme tältä sivulta (muista luoda käyttäjätunnus täällä).
  • Ota käyttöösi oppaat ja tilaisuuksien esitysmateriaalit: Löydät monimuotoisuutta käsittelevät julkaisut, blogit ja muuta taustatietoa uutishuoneestamme avainsanalla ”monimuotoisuuden johtaminen”.
  • Tilaa FIBSin jäsenkirje: Kerran kuussa ilmestyvistä kirjeistä saat tietoa myös monimuotoisuuteen liittyvistä uusimmista tutkimuksista, julkaisuista ja muusta toiminnasta Suomesta ja maailmalta. Jäsenkirjeen voivat tilata kaikki työntekijänne täältä.
  • Seuraa meitä somessa ja osallistu keskusteluun: LinkedInistämme löydät tietoa tulevista tilaisuuksistamme ja muista jäsenpalveluista, Twitteristämme alan kiinnostavimmat uutiset tuoreeltaan. Some-keskustelun kautta voit myös vahvistaa mainettanne monimuotoisuuteen panostavana yrityksenä.

Kysy lisää monimuotoisuuspalveluistamme:
Veera Iija, yritysvastuun asiantuntija, veera.iija@fibsry.fi

FIBSin monimuotoisuussitoumuksen allekirjoittajat

4finance Oy
Accenture Oy
Ahlström Capital Oy
Alma Media Oyj
Anthesis Finland Oy
Avidly Oyj
Barona Oy
Berner Oy
Borenius Asianajotoimisto Oy
CGI Suomi Oy
Deloitte Oy
DNA Oyj
Ekvalita Ab
Elisa Oyj
Empower Oyj
Enact Sustainable Strategies Group ESS AB
Faunatica Oy
Fazer Oy Ab
Fiblon Oy Ab
Fingrid Oyj
Finnair Oyj
Fujitsu Finland Oy
Gaia Consulting Oy
Halti Oy
Helsingin aikuisopisto
Helsinki Capital Partners Rahastoyhtiö Oy
Henkilöstöjohdon ryhmä – HENRY ry
HOK-Elanto
HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä
Huhtamäki Oyj
Hyvinvointialan liitto
IBM Oy
IKEA Oy
Includia Leadership Oy
Intrum Oy
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK)
Kaupan liitto ry
Kela
Kesko Oyj
KONE Oyj
Kuntarahoitus Oyj
Lassila & Tikanoja Oyj
Lidl Suomi Ky
Lihastautiliitto ry
Mandatum Life
ManpowerGroup Oy
Meira Oy
Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy
Microsoft Oy
Miltton Group Oy
MPS-yhtiöt Oy
MPY Palvelut Oyj
NCC
Neste Oyj
Nokia Oyj
Novetos Oy
OP Ryhmä
Plan International Suomi
Posti Group Oyj
ProCom Viestinnän ammattilaiset ry
PwC
Reima Oy
Rodinia Oy
Rovio Entertainment Oyj
Saint-Gobain Finland Oy
Sitowise Oy
Skanska Oy
Sodexo Oy
SOL Palvelut Oy
Stora Enso Oyj
Suomen 3M Oy
Suomen Ekonomit
Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra
Suomen Lähetysseura
Suomen Unicef ry
Suominen Oyj
T-Media Oy
Taskut Communications Oy
Telia Finland Oyj
Tokmanni Oy
Tunturi-Hellberg Oy Ltd
UPM-Kymmene Oyj
Valve Branding Oy
Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö
Varma Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö
Vastuu Group Oy
VR-Yhtymä Oy
World of Management Oy
WWF Suomi
Wärtsilä Oyj Abp
Y-Säätiö sr

Monimuotoisuuden johtaminen
close