Vastuullisuusraportointikilpailu 2018

2018kilpailu.png
 

Nyt on taas mahdollista osallistua vastuullisuusraportointikilpailuun ja testata yrityksenne raportoinnin taso. Tänä vuonna järjestäjät eivät poimi yrityksiä, vaan voitte itse päättää osallistumisestanne.

Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä itsearviointilomake, joka löytyy alla olevasta linkistä.

Kilpailuun kannattaa osallistua, sillä parhaat raportoijat julkistetaan taas syksyllä tulostilaisuudessa. Kisa on erinomainen mahdollisuus lisätä oman vastuullisuusraportoinnin näkyvyyttä. Samalla saatte tietoa muiden osallistujien käytännöistä, sillä tulokset jaetaan anonyyminä vastanneiden kesken. Lisäksi kilpailu antaa järjestäjille tilaisuuden luoda katsaus raportoinnin nykytilaan ja tasoon, mikä puolestaan edistää raportoinnin parhaita käytäntöjä Suomessa.

Kilpailu on maksuton ja avoin kaikille vastuullisesta toiminnastaan raportoiville – niin pienille ja suurille yrityksille kuin julkisen sektorin eri toimijoille kunnallisista liikelaitoksista julkisomisteisiin yhtiöihin.

Kyselyn viimeinen vastauspäivä on 31.5.2018. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina ja tulokset esitellään anonyymeinä. Alla on lisätietoa kilpailun kulusta, ja lisätietoa voitte kysyä Sirulta tai Emmyltä, emmy.simons(at)fi.ey.com ja siru.sihvonen(at)ibsry.fi.

Tästä linkistä pääset täyttämään itsearviointilomakkeen. Vastaamiseen kuluu noin 15 minuuttia.