TILAISUUDET

Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Categories
Kategorianäkymä
Search
Etsi

Kaikki tilaisuudet

Ratkaisupaja: HLBTIQ+ työntekijät & asiakkaat – kaappiin vai kaapista?

rawpixel-com-470086-unsplash (kopio).jpg

Suomessa on pitkään ajateltu, että seksuaalinen suuntautuminen tai sukupuoli-identiteetti eivät kuulu työpaikalle, tai että yrityksen ei tarvitse tietää näitä asioita asiakkaistaan. HLBTIQ-lyhenteen takana on kuitenkin jokaisen arkeen kuuluvia ihmisiä; työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

On selvää, että kun työntekijät voivat olla työpaikalla oma itsensä joka suhteessa, he myös työskentelevät paremmin. Samoin asiakkaat menevät mielellään sinne, missä heitä ymmärretään ja arvostetaan.

Kyse on siitä, että luomme toimintakulttuurin, jossa kaikki - työntekijät, asiakkaat ja yhteistyökumppanit - voivat olla oma itsensä, halusivat he tuoda seksuaalisuuteen tai sukupuoleen liittyviä kysymyksiä esiin tai eivät.

Parhaista osaajista kilpailevat rekrytoijat näkevät HLBTIQ-yhteisössä merkittävää työntekijäpotentiaalia, johon kuuluvat saattavat mennä muualle, jos yrityksen organisaatiokulttuuri rajoittaa tai ahdistaa avoimuuteen tottuneita työntekijöitä. Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden kirjon ymmärtäminen ja arvostaminen on myös hyvää bisnestä: HLBTIQ-yhteisön kulutusvoimaa kuvaavan ”pinkin rahan” arvioidaan tarjoavan miljardien puntien markkinat pelkästään Isossa-Britanniassa.

FIBSin ja Seta ry:n järjestämässä ratkaisupajassa

  • käydään läpi, mitä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudella tarkoitetaan ja miten ne näkyvät työpaikalla ja asiakaskunnassa
  • kuulet konkreettisia vinkkejä, joiden avulla voit rakentaa yhdenvertaista työkulttuuria ja huomioida HLBTIQ-ihmiset kattavammin työpaikalla ja asiakkaina.

Tilaisuuden puhujavieraat ja ohjelma tarkentuvat myöhemmin, mutta voit jo ilmoittautua mukaan joulukuun tilaisuuteen!

Aika, paikka & osallistumismaksut

Päivä

Tiistai 4.12.2018

Aika

Klo 8.30-11.30 - ohjelma alkaa klo 9.00

Paikka

TBC

Osallistumismaksut

Tilaisuus on avoin ja maksuton FIBSin jäsenille

Lisätietoja

Miira Kokkonen, miira.kokkonen(at)fibsry.fi, 044 367 3632

Yhteistyössä mukana

logo_yläpalkki.jpg UMlausekeFIrgb.jpg

Tilaisuuden esitykset

Esitykset löydät tilaisuuden jälkeen FIBSin tietopankista klikkaamalla ohjelmassa olevaa otsikkoa (vain FIBSin jäsenille, edellyttää käyttäjätunnusta).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä

Takaisin

Additional information