TILAISUUDET

Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Categories
Kategorianäkymä
Search
Etsi

Kaikki tilaisuudet

Integroidun raportoinnin käytännön toteutus

26.10.2018 klo 9.00-14.00
KPMG-talo, Töölönlahdenkatu 3 A, Helsinki

Tämän tehokkaan koulutustilaisuuden aikana osallistujat saavat kattavan tietopaketin integroidusta raportoinnista ja käytännön eväitä kansainvälisen viitekehyksen hyödyntämiseen. Koulutus auttaa osallistujia kehittämään integroitua raportointia ja arvonluonnin kuvaamista omassa organisaatiossaan. Käytännön esimerkkeihin ja harjoituksiin keskittyvä koulutus on avuksi jo vuoden 2018 raportoinnissa.

Koulutus sopii erityisesti henkilöille, jotka tuntevat integroitua raportointia jonkin verran aiemman käytännön kokemuksen tai muun aiheeseen perehtymisen kautta. Koulutus on soveltuva niin raportointia toteuttaville kuin siitä päättäväville henkilöille.

Koulutuksen hinta on 500 € + alv 24 % / hlö. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu koulutukseen kaksi henkilöä, on toisen osallistujan hinta 300 € + alv 24 %. 

FIBSin jäsenorganisaatioiden työntekijät voivat saada 10 %:n alennuksen normaalihintaisesta osallistumismaksusta tuomalla esille FIBSin jäsenyyden ilmoittautumisen Lisätietoja-kentässä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

 

Takaisin

Additional information