TILAISUUDET

Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Categories
Kategorianäkymä
Search
Etsi

Kaikki tilaisuudet

Uusia alkuja - FIBSin vuosikokous 2018

corinne-kutz-217502 (kopio).jpg
 

FIBSin vuosikokouksen agendalla on tänä vuonna luvassa runsaasti uusia alkuja: FIBSin uuden vuosien 2018-2020 strategian esittely, uuden vision, mission ja päivitettyjen arvojen esittely, FIBSin sääntöjen muutos ja uuden jäsenpalvelumallin esittely sekä FIBSin uuden hallituksen ja tulevan vuoden nimitysvaliokunnan valinta.

Varsinainen kokouskutsu lähetetään kunkin jäsenorganisaation FIBSin viralliselle yhteyshenkilölle, mutta kokoukseen voivat osallistua muutkin jäsenorganisaatioiden työntekijät. Mahdollisissa äänestystilanteissa jokaisella jäsenorganisaatiolla on yksi ääni. Vuosikokousasiakirjoihin (tilinpäätös ja toimintasuunnitelma) voi tutustua etukäteen kokouskutsun ohjeiden mukaisesti.     

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, vaikuttamaan, tutustumaan uusiin ja nykyisiin hallituksen jäseniin sekä tapaamaan kollegoita mukavissa merkeissä!

Jäseneksi FIBSin hallitukseen? Tartu haasteeseen!

FIBSin jäsenistä koostuva hallitus on keskeisessä roolissa verkoston jäsenpalvelutoimintaa, jäsenhankintaa ja varainhankintaa ohjaavana elimenä. Tarvitsemme jäsenistömme laaja-alaista osaamista ja näkemyksiä myös eri uudistushankkeidemme suunnittelun tueksi. FIBSin nimitysvaliokunta pyytää jälleen FIBSin jäseniltä ehdotuksia uuden hallituksen jäseniksi sekä vuoden 2019 nimitysvaliokunnan jäseniksi. Voit asettua itse ehdolle tai ehdottaa sopivaksi katsomaasi FIBSin jäsentä lähettämällä ehdotuksesi 10.2.2018 mennessä lyhyen vapaamuotoisen perustelun kera nimitysvaliokunnan puheenjohtajalle Minna Ailalle sähköpostitse osoitteella: minna.aila(at)nokia.com. Lue lisää FIBSin hallitusjäsenten hausta täältä.

Aika, paikka & osallistumismaksut

Päivä

Tiistai 20.3.2018

Aika

Klo 14.00-16.00

Paikka

Dittmar & Indrenius, Pohjoisesplanadi, 25 A, Helsinki

Osallistumismaksut

Tilaisuus on avoin ja maksuton FIBSin jäsenorganisaatioiden edustajille

Lisätietoja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä

Takaisin

Additional information