TILAISUUDET

Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Categories
Kategorianäkymä
Search
Etsi

Kaikki tilaisuudet

BISNES 2030 -virtuaalifoorumin avajaiset

virtuaalinen.png

Maailma tarvitsee ratkaisuja. Tehdään niistä bisnestä!

YK:n jäsenvaltioiden vuonna 2015 sopimat 17 kestävän kehityksen tavoitetta ja 169 alatavoitetta tarjoavat yrityksille historiallisen tilaisuuden löytää uusia ideoita liiketoiminnan kasvattamiseksi, päästä uusille markkinoille, erottua kilpailijoista sekä osallistua entistä vakaampien ja parempien toimintaolosuhteiden luomiseen.

FIBS järjestää 4.9-13.10.2017 kaikille yrityksille ja yritysten sidosryhmille avoimen ja maksuttoman virtuaalisen keskustelufooorumin YK:n kestävän kehityksen tavoitteista.

Klikka tästä itsesi BISNES 2030 -foorumiin 

BISNES 2030 –foorumilla yritysten, kansalaisjärjestöjen, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja muiden organisaatioiden edustajat voivat jakaa kokemuksia sekä tietoa omista tavoitteisiin liittyvistä tuotteista, palveluista ja käytännöistä sekä kysyä ja keskustella mm. tavoitteiden liiketoimintahyödyistä. Keskustelun tavoitteena on löytää uusia näkökulmia, ratkaisuja ja toimintamalleja liiketoiminnan ja kestävän kehityksen tavoitteiden yhdistämiseksi.

Osallistumalla BISNES 2030 -foorumiin saat

  • Tietoa, ideoita ja uusia näkökulmia: näet millaisia YK-tavoitteisiin liittyviä ratkaisuja eri yritykset ovat kehittäneet ja miten tavoitteet voi ylipäätään integroida liiketoimintaan
  • Vertaistukea: voit kysyä ja keskustella tavoitteista muiden yritysvastuun ja kestävän kehityksen asiantuntijoiden, vaikuttajien ja päättäjien kanssa ja laajentaa benchmarking-verkostojasi
  • Näkyvyyttä: voit jakaa tietoa omista tavoitteita edistävistä tuote- ja palveluratkaisuista ja muusta toiminnasta 
  • Tukea sisäiseen ja ulkoiseen viestintään ja markkinointiin sekä muuhun sidosryhmädialogiin: voit kutsua keskusteluun mukaan kollegasi, asiakkaanne ja muut sidosryhmänne oppimaan tavoitteista sekä omista tavoitteisiin liittyvistä ratkaisuistanne, käytännöistä ja muusta toiminnasta

Järjestöille, yliopistoille ja muille organisaatioille foorumi on mahdollisuus nostaa esiin teemaan liittyviä kysymyksiä, toiveita ja kehittämisideoita yritysten suuntaan, sekä verkostoitua kiinnostavien tahojen kanssa.

Foorumin virtuaalisissa avajaisissa keskustelua vauhdittavat foorumin kummit: 

  • NCAB:n toimitusjohtaja Kim Fagerström
  • Plan International Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen
  • Finnairin kestävän kehityksen johtaja Kati Ihamäki
  • OP Ryhmän yhteiskuntasuhteiden johtaja Tuuli Kousa 
  • WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder

Foorumilla järjestetään syys-lokakuussa myös muita kummien vetämiä live chat –keskustelutilaisuuksia, kummien tarkemmat livechat-päivät ja -teemat löydät FIBSin verkkokalenterista.

Keskustelu foorumilla jatkuu perjantaihin 13.10. saakka ja yhteenveto keskustelusta kuullaan FIBSin joulukuussa järjestämässä seminaarissa.

Liity nyt BISNES 2030 -kutsulistallemme

Mikäli organisaationne ei ole FIBSin jäsen, mutta haluat saada tietoa YK-tavoitteisiin liittyvästä toiminnastamme, lähetä yhteystietosi osoitteella riikka.leppanen(at)fibsry.fi

Lisätietoja YK:n kestävän kehityksen tavoitteista, niiden bisneshyödyistä sekä itse keskustelufoorumista löydät FIBSin BISNES 2030 -verkkosivulta.

 

UMlausekeFIvari.jpeg

 

talous_pun2.png

sosiaalinenv_pun2.png

ympvastuu_pun2.png

ilmastonm_pun2.png

kiertotalous_pun2.png

kehityspalv_pun2.png

tietopalv_pun2.png

verkostot_pun2.png

toimitusketjut_pun2.png

globaalikehitys_pun2.png

koulutus_pun2.png

raportit_pun2.png

 

Aika, paikka & osallistumismaksut

Aika

Avajaiset 4.9.2017 klo 13.00

Paikka

Online - Klikkaa itsesi BISNES 2030 -foorumiin

Osallistumismaksut

Kaikille avoin ja maksuton.

Lisätietoja

Riikka Leppänen, p. 044 973 9963, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteistyössä mukana

 Enne_collective_logo.png        orchidea.png

Ilmoittautuminen

BISNES 2030 -foorumi on kaikille avoin eikä siihen tarvitse ilmoittautua - Klikkaa itsesi foorumiin

Takaisin

Additional information