Valmennukset


HKA 0521 2 X

FIBSin valmennukset ovat jäsenille mahdollisuus syventää osaamistaan ajankohtaisista yritysvastuun teemoista, kuulla muiden yritysten ja toimijoiden ratkaisuista ja käytännöistä, verkostoitua ja löytää uusia potentiaalisia benchmarking-kumppaneita.

Valmennusten teemat valitaan samalla periaatteella, jolla suunnittelemme kaikkea toimintaamme: teemat ovat sekä yritysten liiketoiminnan kannalta merkittäviä että yhteiskunnallisesti tärkeitä. Teemojen merkittävyyden ja tärkeyden määrittelyssä otamme huomioon jäsenten toiveet ja näkemykset, yritysvastuutrendit Suomessa ja muualla maailmassa sekä yleiset elinkeinoelämän painopisteet ja kehityssuunnat.

Laajojen 2-4 päivää kestävien valmennusten lisäksi FIBS järjestää myös pienempiä teemakohtaisia työpajoja sekä erillisinä kokonaisuuksina että seminaarien yhteydessä, tietoa kaikista tilaisuuksistamme - menneistä ja tulevista - löydät  Tilaisuudet-sivulta.


AJANKOHTAISET VALMENNUKSET

 

Human Rights in Supply Chains - Practical Workshop 28.9.

The workshop on Responsible Supply Chain Management (RSCM) enables you to align your supply chain management system with the requirements from the UN Guiding Principles on Business and Human Rights (UNGPs) / OECD Guidelines for Multinational Enterprises.

Ihmisoikeusvalmennus yrityksille 2017

FIBS järjestää syksyllä 2017 yritysjäsenilleen suunnatun ihmisoikeusvalmennuksen, jonka tavoittena on tarjota perustietoa ihmisoikeuksista ja niiden merkityksestä liiketoimiminnassa sekä auttaa yrityksiä pääsemään alkuun ihmisoikeuksiin liittyvien käytäntöjen kehitystyössä. Valmennukseen osallistuu 10 yritystä.

Luontopääomavalmennus 2017

Luontopääomavalmennus auttaa yrityksiä huomioimaan luonnon tarjoamat palvelut ja hyödyt liiketoiminnassaan. Valmennus on jatkoa vuodesta 2014 alkaen järjestetylle FIBSin Biodiversiteetin Master Class -valmennukselle.

PÄÄTTYNEET VALMENNUKSET