Uutis- ja tietopalvelut

uutispalvelut.jpg 

FIBSin uutis- ja tietopalvelut tarjoavat jäsenillemme sekä tietoa uusimmista yritysvastuun ratkaisuista, käytännöistä, työkaluista, tutkimuksista ja tilaisuuksista että mahdollisuuden saada hyvää näkyvyyttä omalle vastuutoiminnalleen, sillä kaikki FIBSin viestintäkanavat ovat myös jäsentemme viestintäkanavia. FIBSin viestintäkanavien kautta jäsenet voivat saada näkyvyyttä myös niiden toimijoiden keskuudessa, jotka eivät kuulu oman kohderyhmän ytimeen. Lue lisää miten saat uutisenne esille myös FIBSin viestintäkanavissa.

FIBS-jäsenkirjeet

FIBSin kerran kuukaudessa ilmestyvään jäsenkirjeeseen kootaan ajankohtaisia yritysvastuualan uutisia Suomesta ja muualta maailmasta, kaikista yritysvastuuteemoista, kaikilta toimialoilta. Kirjeestä löytyy myös tietoa mm. FIBSin ja muiden toimijoiden tulevista alan tilaisuuksista, kursseista ja kampanjoista. Jäsenkirjeen voivat tilata maksutta kaikki FIBSin jäsenorganisaatioiden työntekijät. Jäsenkirjeen (ja samalla FIBSin tilaisuuskutsujen) postituslistalle voi rekisteröityä täällä.

Uutishuone

FIBSin uutishuoneessa julkaistaan myös jäsenten yritysvastuutoimintaan liittyviä uutisia ja blogeja. FIBS myös kierrättää blogeja, minkä ansiosta pienellä vaivalla voi saada hyvää lisänäkyvyyttä jo muissa kanavissa julkaistuille kirjoituksille, lisätietoa blogiperiaatteistamme löydät täältä.

Uutishuone kasvattaa jäsentemme hakukone- sekä somenäkyvyyttä, sillä kaikki uutishuonejulkaisut leivävät automaattisesti myös FIBSin sosiaalisen median kanaviin, ja niiden kautta myös Suomen rajojen ulkopuolelle. FIBSin uutishuone on Suomen seuratuin Mynewsdesk-uutishuone ja globaalisti 100 seuratuimman uutishuoneen joukossa. Liity uutishuoneemme seuraajaksi niin saat tiedon kaikista uutishuonejulkaisuistamme sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

  Suomen seuratuin uutishuone_FIBS.png

Sosiaalinen media

FIBSin sosiaalisen median kanavat ovat Twitter, LinkedIn ja Facebook. Twitter on erityisesti FIBSin tilaisuuksien aikana tärkeä keskustelukanava, LinkedIn-sivun ja -ryhmän kautta välitämme erityisesti yritysvastuualan ammattilaisille suunnattua tietoa mm. alan uusimmista tutkimuksista ja tulevista tilaisuuksista, Facebook on pääsääntöisesti "human interest"-kanava, jossa viestimme mm. eettiseen kuluttamiseen liityvistä kysymyksistä.

Tutkimukset, julkaisut ja tietopankki

Tietoa yritysvastuun eri teemoista tarjoavat myös FIBSin tutkimukset, tietopankki ja julkaisut. FIBSin valmennusten ja teemaryhmien puitteissa julkaistut työkirjat, oppaat ja yhteenvetoraportit ovat jäsenillemme myös mahdollisuus saada näkyvyyttä yritysvastuun ratkaisuille ja käytännöille.

Videot

Vuodesta 2018 alkaen kaikki FIBSin seminaarit striimataan ja ne ovat katsottavissa myös tallenteena tilaisuuden jälkeen. Teemme myös info-videoita keskeisistä yritysvastuuteemoista.

Podcastit

FIBS on julkaissut podcasteja syksystä 2017 alkaen, kaikki podcastimme löydät täältä.


Lisätietoja: Tarja Laakkonen, p. 0400 877 396, tarja.laakkonen(at)fibsry.fi