Tilaisuudet

_DSC0626 (kopio).jpg 

Tilaisuudet ovat kuuluneet FIBSin jäsenpalveluiden ytimeen verkoston perustamisvuodesta alkaen. Yritysvastuun ammattilaisten keskuudessa FIBSin tilaisuudet tunnetaan laadukkaina ja ainutlaatuisina kohtaamispaikkoina, jotka kokoavat yhteen kaikki alan keskeiset toimijat yrityksistä järjestöihin. Tilaisuuksista saatu osallistujapalaute on ollut vuodesta toiseen kiittävää, esimerkiksi vuoden 2016 tilaisuuksien yleisarvosana oli 4,3/5.

FIBSin seminaarit, työpajat ja muut tilaisuudet tarjoavat jäsenillemme

  • tietoa alan uusimmista käytännöistä, innovatiivisista ratkaisuista ja tulevaisuuden trendeistä Suomesta ja muualta maailmasta
  • ainutlaatuisia verkostoitumis- ja benchmarking-mahdollisuuksia kokoamalla saman katon alle kaikkien toimialojen yritykset sekä näiden keskeiset sidosryhmät kansalaisjärjestöistä julkaisen sektorin toimijoihin, sekä
  • mahdollisuuden saada näkyvyyttä ja rakentaa mainetta oman alansa edelläkävijänä puhujavieraana sekä tilaisuuksia emännöimällä.

FIBSin tilaisuuksia voi myös hyödyntää sisäisen koulutuksen ja viestinnän tukena. Tilaisuutemme ovat avoimia jäsenorganisaatioidemme kaikille työntekijöille, ja parhaimman hyödyn FIBSin jäsenyydestä saakin, kun tilaisuuksiin osallistuu asiantuntijoita ja päättäjiä kaikista eri liiketoiminnoista, ylintä johtoa unohtamatta.

FIBSin tilaisuudet sisältyvät jäsenmaksuun, ja ovat siten pääsääntöisesti jäsenille maksuttomia, maksullisiin tilaisuuksiin jäsenet voivat osallistua alennetuin hinnoin.

Tilaisuutemme täyttyvät usein nopeasti, ja paras keino varmistaa paikkansa on liittyä FIBSin kutsujen ja jäsenkirjeen postituslistalle. Tietoa tulevista tilaisuuksistamme löytyy myös jäsenkirjeistämme sekä verkkokalenteristamme.

 Vuodesta 2018 alkaen voit katsoa kaikki FIBSin seminaarit striimattuna tai tallenteena

Jäsenet puhuivat ja me kuuntelimme: FIBS tarjoaa tästä vuoden 2018 alusta alkaen jäsenilleen mahdollisuuden katsoa kaikki FIBSin seminaarit myös livestriimattuna sekä tallenteena. Livelähetyksiä voi seurata niin tietokoneella (Windows, Mac OS), tabletilla (iOS, Android, Windows - maksuton sovellus tarvitaan) kuin kännykälläkin (iOS, Android, Windows - maksuton sovellus tarvitaan). Lisäohjeita striimausten ja tallenteiden katsojille löytyy kunkin tilaisuuden osalta verkkokalenteristamme ja kutsuistamme.