Tilaisuudet

 DSC1529

 

FIBSin tilaisuuksissa käsitellään yritysten kannalta olennaisia ja ajankohtaisia yritysvastuuteemoja taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun saralta. 

Tilaisuutemme tarjoavat tietoa alan uusimmista käytännöistä, innovatiivisista ratkaisuista ja tulevaisuuden trendeistä niin yritysten, järjestöjen kuin muidenkin toimijoiden näkökulmista tarkasteltuna, sekä ainutlaatuisia verkostoitumis- ja benchmarking-mahdollisuuksia. Puhujavieraiksi kutsumme aina kunkin teeman johtavat kotimaiset ja kansainväliset asiantuntijat, päättäjät ja vaikuttajat.

FIBSin jäsenille tilaisuutemme ovat myös loistava mahdollisuus saada näkyvyyttä ja rakentaa mainetta toimialansa yritysvastuun suunnannäyttäjänä: jäsenet voivat halutessaan sekä esittää toiveita tilaisuuksien aiheiksi, isännöidä tilaisuuksia ja pitää asiantuntijapuheenvuoroja.

FIBSin tilaisuudet ovat avoimia jäsenorganisaatioidemme kaikille työntekijöille ja pääsääntöisesti maksuttomia, maksullisiin tilaisuuksiin jäsenet voivat osallistua alennetuin hinnoin.

Parhaimman hyödyn FIBSin jäsenyydestä saa, mitä useampi työntekijä eri liiketoiminnoista osallistuu eri vastuullisuusteemoja käsitteleviin tilaisuuksiimme, siksi tilaisuuskutsujamme kannattaa välittää myös kollegoille eri liiketoiminnoissa.

Tilaisuutemme täyttyvät usein nopeasti, ja paras keino varmistaa paikkansa on liittyä FIBSin kutsujen ja jäsenkirjeen postituslistalle:www.fibsry.fi > Jäsenet > Rekisteröidy.

Tietoa tulevista tilaisuuksistamme löydät jäsenkirjeistämme sekä verkkokalenteristamme