FIBS Pro -palvelu 2019

rawpixel-652593-unsplash (kopio).jpg

FIBS Pro -palvelu on suunnattu niille, jotka haluavat FIBS Perus -palveluiden lisäksi

  • syventää koko organisaation yritysvastuuosaamista ja vauhdittaa vastuullisuustoiminnan kehittämistyötä
  • saada käyttöönsä alan johtavista asiantuntijoista koostuvan vertaistuki- ja sparrausverkoston – myös yritysvastuun erityiskysymysten osalta
  • oppia johtamaan yritysvastuun eri osa-alueita uusimpia työkaluja ja viitekehyksiä hyödyntäen
  • kasvattaa mainetta vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan aktiivisena kehittäjänä
 

Tilaa FIBS Pro.png

Ettekö ole vielä FIBSin jäsen? Liity ja tilaa samalla FIBS Pro

FIBS Pro sisältää mm. käytännönläheistä valmennusta, luottamuksellisia asiantuntijakeskusteluita, teemakohtaisia pienryhmätapaamisia:

FIBS Focus - Pienryhmätapaamiset eri vastuullisuusteemoista

FIBS Focus -ryhmissä keskustellaan fasilitoidusti ja luottamuksellisesti osallistujia askarruttavista yritysvastuukysymyksistä ja haetaan niihin ratkaisuja alan asiantuntijoiden johdolla. Tilaisuuksissa voi olla vaihtuva teema, tai samaa teemaa voidaan käsitellä useammassa tapaamisessa. Keskustelun vauhdittamiseksi  voidaan kuulla asiantuntijoiden alustuksia aiheesta, ja toistuvissa tapaamisissa hyödyntää oman organisaation vastuullisuusprosesseja kehittäviä tehtäviä.

FIBS Leader - Ylimmän johdon pienryhmätapaamiset

Kaipaatko tukea vastuullisuuden jalkauttamiseksi ylimpään johtoonne? Tai haluaisiko johtoryhmänne tuulettaa ajatuksiaan ja näkemyksiään vastuullisesta liiketoiminnasta kollegojen kesken? Näissä tilaisuuksissa sana on vapaa ja keskustelu luottamuksellista - Chatham House Rule -hengessä.

FIBS Practice - Käytännönläheiset valmennukset

FIBSin legendaariset valmennukset jatkuvat nyt osana FIBS Pro -palvelua. Luvassa inspiroivia puheenvuoroja, osallistujien kokemusten ja tiedon vaihtoa sekä käytännön harjoituksia huippuasiantuntijoiden fasilitoimana.

FIBS Peers - Fasilitoitu vertaistuki- ja sparrausverkosto

FIBS on kiistatta alan paras verkosto Suomessa löytää vertaistukea ja sparraajia oman toiminnan kehittämisen tueksi, toimialasta riippumatta. FIBS Pro -palvelun avulla löydät parhaat kontaktit ammatillisesti kiinnostaviin toimijoihin.

FIBS KickOff - Maksimoi jäsenetunne

Uusille FIBS Pro -palvelun tilaaville jäsenille tarjoamme räätälöidyn FIBS KickOff-tapaamisen, jonka avulla voit varmistaa, että kaikki avainhenkilönne viestinnästä HR:ään ovat tietoisia FIBS Pro -palvelun jäsenhyödyistä ja -mahdollisuuksista. Samalla voitte saada vastauksen kaikkiin palveluun liittyviin kysymyksiinne. KickOff voidaan järjestää myös Skypen kautta, jolloin eri toimipisteissä työskentelevät asiantuntijanne voivat helposti osallistua interaktiiviseen infotilaisuuteen.

Näkyvyyttä ja markkinointimahdollisuuksia FIBSin viestintäkanavissa

FIBS Pro -palvelu on helppo tapa saada lisänäkyvyyttä vastuullisuustoiminnalle ja markkinoida alan palveluita kohdennetusti yritysvastuualan asiantuntijoille, päättäjille ja vaikuttajille: saat uutis- ja niminäkyvyyttä, voit viestiä omista yritysvastuualan avoimista työpaikoistasi sekä markkinoida niin maksuttomia kuin maksullisiakin yritysvastuualan tilaisuuksia ja muita palveluitanne FIBSin jäsen- ja uutiskirjeissä, verkkokalenterissa ja some-kanavissa. Tämä lisäksi saat käyttöösi FIBS Pro -merkin, jonka avulla voit kertoa kuuluvanne vastuullista liiketoimintaa aktiivisesti kehittävien yritysten joukkoon, sekä FIBSin logon käyttöoikeuden FIBSin jäsenyydestä viestittäessänne.


Tarkempia tietoja vuoden 2019 palvelun ohjelmasta ja aikatauluista julkaistaan syksyllä 2018 FIBSin jäsenkirjeissä ja verkkosivuilla.

 
Lisätietoa FIBS Pro -palvelusta: Helena Kekki, p. 050 3451966, helena.kekki(at)fibsry.fi