FIBS Perus -palvelu 2019

rawpixel-310778-unsplash (kopio).jpg
 

FIBS Perus -palvelu on suunnattu kaikille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat

  • pysyä ajan tasalla alan uutisista, parhaista käytännöistä ja tulevaisuuden trendeistä
  • saada kokonaisvaltaisen näkökulman yritysvastuuseen
  • verkostoitua ja löytää inspiraatiota kestävän ja menestyvän liiketoiminnan kehittämiseen, ja
  • olla mukana ainutlaatuisessa alan toimintaverkostossa vauhdittamassa kestävää liiketoimintaa.

Kaikki FIBSin jäsenet voivat vuodesta 2019 alkaen hyödyntää automaattisesti FIBS Perus -palveluita, eikä uudistus tältä osin edellytä jäseniltä mitään toimenpiteitä.

Tutustu FIBS Perus -palveluihin alla, tarkempia tietoja vuoden 2019 palvelun ohjelmasta ja aikatauluista julkaistaan syksyllä 2018 FIBSin verkkosivuilla ja jäsenkirjeissä. Mikäli ette vielä ole FIBSin jäsen, mukaan pääsette helposti täyttämällä ja lähettämällä jäsenhakulomakkeen.


FIBS Impact - Asiantuntijakeskustelut rajatusta vastuullisuusteemasta

Ajatusten, näkemysten ja kokemusten vaihtoa! Uusia tapoja tehdä vaikuttavampaa liiketoimintaa! FIBS Impact -tilaisuuksien tavoitteena on vauhdittaa kestävää liiketoimintaa FIBSin jäsenistön keskuudessa ja samalla yhteiskunnassamme laajemminkin. Tilaisuudet voivat johtaa toistuviin tapaamisiin, osallistujien yhteisiin yritysvastuukysymyksiin liittyviin aloitteisiin tai muuhun yhteistoimintaan - osallistujien aktiivisuudesta ja innostuksesta riippuen.

FIBS Forum - Suuremmat tapahtumat rajatusta vastuullisuusteemasta

Haluatko päästä keskelle vastuullisuuspöhinää suuremmassa mittakaavassa? FIBS Forum -tilaisuudet on suunnattu sinulle. Foorumeissa keskitytään tiettyihin ajankohtaisiin ja yritysten kannalta olennaisiin vastuullisuusteemoihin. Tapahtumat voivat sisältää seminaarien lisäksi myös työpajoja. Forum-tilaisuudet voi katsoa myös striimattuna.

FIBS Webinar - VIrtuaaliset tietoiskut ajankohtaisista vastuullisuusteemoista

FIBS Webinaareista löytyy uusinta tietoa, vinkkejä ja käytännön ratkaisuja erilaisiin jäsenistöämme askarruttaviin vastuullisuushaasteisiin. Webinaareihin voi osallistua helposti oman työpöydän ääressä tietokoneen kautta tai katsoa tietoiskut myöhemmin tallenteena itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

FIBS Delegation - Opinto- ja verkostoitumismatkat kansainvälisiin tapahtumiin

Yritysvastuualan kansainväliset tapahtumat voivat olla erinomainen tilaisuus oppia uutta, laajentaa kontaktiverkostoja ja tehdä samalla tunnetuksi omaa vastuullisuustoimintaa ulkomaisten toimijoiden keskuudessa. FIBS Delegation auttaa orientoitumaan monipäiväisten tapahtumien ohjelmaviidakossa sekä löytämään kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat alan asiantuntijat, yritykset ja organisaatiot.

FIBS Research - Tutkittua tietoa yritysvastuusta

FIBSin tekemiin alan tutkimuksiin kuuluu mm. vuosittainen yritysvastuututkimus, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa alan laajimpana kyselytutkimuksena Suomessa. Yritykset voivat hyödyntää tuoretta tutkimustietoa mm. strategisen suunnittelun ja vastuullisuustoiminnan kehittämisen tukena.

FIBS Insight - Pysy ajan tasalla, löydät uusimmat teemat, trendit ja näkökulmat

FIBSin kattavaan uutis- ja tietopalveluun sisältyvät 11 kertaa vuodessa ilmestyvät jäsenkirjeet, tietopankki, yhteenvedot ja analyysit mm. alan uusimmista käytännöistä sekä tietopaketti FIBSin Perus -palveluista jäsenten sisäisen ja ulkoisen viestinnän tueksi.

Näkyvyyttä FIBSin viestintäkanavissa

FIBS Perus -palveluun sisältyy mahdollisuus saada uutis- ja niminäkyvyyttä sekä markkinoida omia maksuttomia yritysvastuualan tilaisuuksia ja muita palveluita FIBSin jäsenkirjeissä, verkkokalenterissa ja some-kanavissa, sekä oikeus käyttää FIBSin logoa FIBSin jäsenyydestä viestittäessä.FIBS PRO -PALVELU - Syvennä koko organisaationne vastuullisuusosaamista

FIBS Pro -palveluun sisältyy FIBS Perus -palvelun lisäksi lukuisia ainutlaatuisia keinoja syventää koko organisaationne vastuullisuusosaamista ja nostaa vastuullisuustoimintanne uudelle tasolle. Lue lisää FIBS Pro -palvelusta täältä.

 

FIBS PARTNERI -OHJELMA - Kasvata mainettanne yritysvastuun huippuasiantuntijana

FIBS Partneri -ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus yritysvastuun edelläkävijöille, konsulteille ja muille asiantuntijoille kasvattaa mainetta alan huippuosaajana, ohjelman avulla voi myös profiloitua kestävän liiketoiminnan vauhdittajana rahoittamalla FIBSin toimintaa. Tutustu FIBS Partneri -ohjelmaamme tai ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksistamme: Helena Kekki, p. 050 3451966, helena.kekki(at)fibsry.fi