FIBS Partnerit


Alta löydät tietoa yrityksistä ja organisaatioista, jotka toimivat FIBSin Partnereina vuosina 2019-2020. Lisää FIBS Partnereita julkistetaan syksyn 2018 aikana. Tarkempaa tietoa Partnereidemme vuonna 2019 tuottamista FIBS Pro ja FIBS Perus -palveluista löydät FIBSin verkkokalenterista.

cdp_2.png  

CDP is a global environmental impact non-profit helping investors, companies and cities assess their environmental impact and take urgent action to build a truly sustainable economy. Through its partnership with FIBS, CDP will provide workshops and webinars related to climate change mitigation and adaptation in direct operations and value chains, in addition to sessions on water security and combatting deforestation.

     
 dittmar_2.jpg  

Vastuullisuus on kiinteä osa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen toimeksiantotyötä ja kulttuuria. Asiakkaille tämä näkyy konkreettisena, kokonaisvaltaisena ja vastuullisena neuvonantona, joka tarjoaa juridiikan ohella yhteiskunnallisesti kestäviä ratkaisuja. Osana FIBS Partneri -ohjelmaa Dittmar & Indrenius tarjoaa FIBS Pro -jäsenille yritysvastuulainsäädännön seurantaan keskittyvän valmennuksen, jossa käsitellään ajankohtaisia teemoja ja tarjotaan käytännön neuvoja sekä työvälineitä yritysvastuun regulaatiokentän omatoimiseen seurantaan.

     
 dnv_2.jpg  

Kansainvälisesti DNV GL vastuullisuuspalvelut kattavat todentamisen, arvioinnin, konsultoinnin ja koulutuksen liittyen mm. ilmastoriskien hallintaan, vastuulliseen sijoittamiseen, vastuulliseen hankintaan ja toimitusketjujen hallintaan sekä vastuullisuuraportoinnin todentamiseen. FIBSin Partnerina asetamme kansainvälisen kokemuksemme toimitusketjujen vastuullisuuden hallinnassa käytettäväksi pienryhmäkoulutuksen muodossa.

     
 enact_2.jpg  

Enact Sustainable Strategies is a values-led consultancy specializing in sustainable business development and corporate responsibility. In 2012, Enact and a number of dedicated multinational Swedish companies launched The Swedish Network for Business and Human Rights. The network is now available to FIBS Pro members starting 2019. A practice group consisting of leading sustainability practitioners that will gather four times a year to discuss the most topical issues in the field of business and human rights, share experiences and develop practical solutions.

     
 EY_2.png  

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija sekä liikkeenjohdon konsultti.  EY:n globaalissa tiimissä mittava ja monialainen asiantuntijapalvelukokemus yhdistyy laajaan tietämykseen toimialakohtaisista vastuullisuuskysymyksistä. EY:llä on johtavia ihmisoikeuksiin perehtyneitä asiantuntijoita, jotka työskentelevät päivittäin yritysten kanssa ratkaistakseen ja avustaakseen heitä ihmisoikeusliitännäisissä kysymyksissä. Suomen-tiimi on kokenut ihmisoikeusvaikutusarviointien suorittaja ja kansainvälisen ICT-alan vastuullisuusaloitteen akkreditoima ihmisoikeusarvioija.

   

FitComm

 

FitComm on vastuullisuuteen ja viestintään erikoistunut konsulttiyritys. FitComm auttaa asiakkaitaan tunnistamaan liiketoiminnan olennaiset vaikutukset, arvioimaan toimintaa vastuullisuuden näkökulmasta sekä viemään vastuullisuuden strategiaan ja päivittäisiin toimintatapoihin – viestintää ja raportointia unohtamatta. FitCommin perustajalla Riikka Rantakarilla on 20 vuoden kokemus yritysvastuusta ja viestinnästä, ja hän on ollut kehittämässä yli 50 eri yrityksen ja organisaation vastuullisuutta ja viestintää.

     
 Includia_logo_RGB_2.png  

Includia Leadership on Suomen johtava monimuotoisuusjohtamiseen keskittynyt koulutus- ja konsultointiyritys. Includiaa leimaa vankka teoreettinen asiantuntijuus ja intohimo toimivia käytäntöjä kohtaan. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Includia kehittää asiakkaille sopivia käytäntöjä sekä tukee ja inspiroi niin johtoa kuin työntekijöitä luomaan inklusiivista työarkea. Includia kouluttaa ja konsultoi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi. Includia Leadership toimii FIBSin monimuotoisuusjohtamisen Partneri vuosina 2019-2020  ja mukana auttamassa kaikkia FIBSin jäseniä monimuotoisuusjohtamisen alkutaipaleella sekä FIBS Pro -jäseniä kehittymään alan edelläkävijöinä.

     
 kpmg_2.png  

KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijayritysten verkosto, joka tarjoaa tilintarkastus-, varmennus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. KPMG tarjoaa FIBS Partneri -ohjelman kautta johtoryhmätason keskustelufoorumeja liiketoimintalähtöisestä vastuullisuudesta. Järjestämme sekä seminaareja että pyöreän pöydän keskusteluja vastuullisuuden mahdollisuuksista ja haasteista. Keskustelufoorumeihin osallistujat saavat näkemyksiä vastuullisuuden sisällyttämiseksi liiketoimintastrategiaan ja sen viemiseksi osaksi liitetoiminnan prosesseja sekä ymmärrystä vastuullisuustyön vaatimien resurssitarpeiden tunnistamiseksi, organisaationsa integrointityön ohjeistamiseksi ja yrityksensä vastuullisuustyön tavoitteiden, mahdollisuuksin ja haasteiden viestimiseksi.

     

reilukauppary

 
 

Reilu kauppa ry:n tarkoituksena on tehdä eettisten, luotettavasti valvottujen tuotteiden valitseminen kuluttajille helpoksi. Reilu kauppa on osa kansainvälistä verkostoa, johon kuuluu sekä etelän tuottajaorganisaatioita, kaikkialla maailmassa toimivia Reilun kaupan järjestöjä että näiden kaikkien kattojärjestö Fairtrade International. Reilu kauppa yhteistyössä Plan International Suomen kanssa arvioi FIBSin Pro -jäsenten ihmisoikeusrportointia sidosryhmänäkökulmasta. Pro -jäsenet saavat käyttöönsä organisaatiokohtaisen kirjallisen koonnin keskeisistä kehitysehdotuksista ihmisoikeusraportoinnin parantamiseksi.