FIBS Partneri -ohjelma

studio-ease-629074-unsplash (kopio).jpg

FIBS Partneri –ohjelma on suunnattu niille FIBSin konsultti-, palveluntuottaja- ja asiantuntijajäsenille ja muille toimijoille, jotka haluavat tehdä laajempaa ja pitkäjänteistä yhteistyötä kanssamme:

  • Tuotat FIBSin jäsenille suunnattuja palveluita (esim. tutkimuksia, valmennuksia, pienryhmätilaisuuksia) joko yhteistyössä kanssamme tai rahoittamalla eri projektejamme
  • Kasvatat mainetta yritysvastuun tai tiettyjen yritysvastuuteemojen huippuasiantuntijana 
  • Voit laajentaa kontaktiverkostojasi vastuullisuudesta kiinnostuneiden yritysten keskuudessa
  • Profiloidut Suomen kestävän liiketoiminnan vauhdittajana

Tutustu Partneri -ohjelman käytäntöihin, teema- ja toteutusvaihtoehtoihin, näkyvyysetuihin ja -mahdollisuuksiin ja valintakriteereihin sivun vasemmassa laidassa olevien linkkien kautta.

Tuntuuko FIBS Partneri -ohjelma liian mittavalta? Haluaisitko silti saada näkyvyyttä osaamisellesi ja palveluillenne FIBSin jäsenistön keskuudessa?

FIBS tulee hyödyntämään jatkossa entistä enemmän jäsenistön osaamista palveluiden tuotannossa. Partneri-ohjelman lisäksi voimme tehdä yhteistyötä tai hankkia ostopalveluna esimerkiksi valmennusta yksittäisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Olethan yhteydessä, mikäli yksittäiset yhteistyöhankkeet kanssamme kiinnostavat, niin keskustellaan lisää: Helena Kekki, p. 050 3451966, helena.kekki(at)fibsry.fi