Liity FIBSin jäseneksi

HKA 0319
 

Tietoa FIBSin vuoden 2018 jäsenmaksuista löydät täältä ja jäseneksi voitte liittyä helposti täyttämällä ja lähettämällä jäsenhakemuslomakkeemme.

FIBSin jäseneksi voivat liittyä kaikki yritykset ja yhteisöt, jotka hyväksyvät FIBSin jäsenkäytännöt ja säännöt ja pyrkivät toiminnassaan edistämään yhteiskuntavastuuta. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta FIBSin hallitus joka kuukauden 15. päivään mennessä.

FIBS Perus, FIBS Pro, FIBS Partneri - FIBSin jäsenpalvelut uudistuvat 1.1.2019 alkaen

FIBS tarjoaa vuodesta 2019 alkaen räätälöidympää palvelua eri jäsenryhmille. Voit valita omalle organisaatiollenne parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. 

Kaikki FIBSin jäsenet ja vuonna 2018 jäseneksi liittyvät voivat automaattisesti hyödyntää uutta FIBS Perus -palveluamme ensi vuodesta alkaen.

Jos kuitenkin haluatte FIBS Perus -palveluiden lisäksi syventää koko organisationne vastuullisuusosaamista ja vauhdittaa kehittämistoimintaanne, tutustu FIBS Pro -palveluun, ja tilaa palvelu täältä.

FIBS Partneri -ohjelma on suunnattu yritysvastuualan konsulteille, palveluntarjoajille ja muille asiantuntijoille, jotka voivat ohjelman kautta kasvattaa mainetta alan huippuasiantuntijana ja profiloitua kestävän liiketoiminnan vauhdittajana.

FIBS Perus, FIBS Pro ja FIBS Partneri -palvelukokonaisuuksien sisältöjä voit vertailla helposti tällä sivulla olevan taulukon avulla. Tietoa vuoden 2019 palveluiden maksuista löydät täältä.