FIBSin uudet jäsenpalvelut 2019


Entistä räätälöidympää palvelua 

FIBSin jäsenmäärä on lähes 6-kertaistunut reilun 10 vuoden aikana. Jäseniä on jo yli 300. Samalla jäsenistömme on monimuotoistunut. Kooltaan ja profiileiltaan erilaiset toimijat kaipaavat erilaisia palveluita: osa toivoo syventävää sparrausta, osa tietoa yritysvastuun perusteista, toiset taas enemmän näkyvyyttä asiantuntijapalveluilleen.

FIBSin uuden, vuosien 2018-2020 toimintastrategian päätavoitteena on tuottaa enemmän lisäarvoa jäsenille. Voidaksemme vastata kasvavan ja monimuotoistuvan jäsenistömme tarpeisiin, pyrimme jatkossa tarjoamaan entistä räätälöidympää palvelua eri kohderyhmille.

FIBS Plus -palvelu ja FIBS Kumppani-ohjelma - niille, jotka haluavat enemmän

FIBSin jäsenyyteen sisältyvien peruspalveluiden lisäksi teillä on FIBSin jäsenenä ensi vuodesta alkaen mahdollisuus hankkia FIBS Plus* -palvelu tai ryhtyä FIBSin Kumppaniksi*:

  • Kaikki FIBSin jäsenet saavat jatkossakin peruspalveluna ajankohtaista tietoa yritysvastuusta sekä mahdollisuuden verkostoitua seminaareissa eri toimialojen yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.
  • FIBS Plus -palveluun sisältyvät peruspalveluiden lisäksi esimerkiksi FIBSin valmennukset ja pienryhmätilaisuudet, jotka soveltuvat niin yritysvastuun edelläkävijöille kuin niille toimijoille, jotka haluavat nostaa nopeasti vastuullisuustoimintansa uudelle tasolle. Palvelun sisältö ja teemat määritellään vuosittain jäsenkyselyiden pohjalta.
  • FIBS Kumppani -ohjelma tarjoaa peruspalveluiden lisäksi yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden profiloitua entistä vahvemmin yritysvastuun edelläkävijänä ja asiantuntijana sekä kestävän liiketoiminnan vauhdittajana  tuottamalla jäsenistölle suunnattuja palveluita kuten valmennuksia, pienryhmätilaisuuksia tai tutkimuksia joko yhteistyössä FIBSin kanssa tai rahoittamalla FIBSin hankkeita.

Tarkempia tietoa uudistuksemme taustoista sekä uusien palveluiden alustavasta sisällöstä löydät sivun ylälaidassa olevasta powerpoint-esityksestä - lataa esitys käyttöösi ja jaa se myös kollegoillesi!

Miten uudistukset vaikuttavat teidän jäsenyyteenne?

FIBS-jäsenyytenne jatkuu kuten tähänkin asti riippumatta siitä, haluatteko hankkia FIBS Plus -palvelun tai ryhtyä FIBSin Kumppaniksi. Mikäli kuitenkin haluatte syventävää tietoa eri vastuullisuusteemoista, voitte jäsenyyteen sisältyvien peruspalveluiden lisäksi hankkia FIBS Plus -palvelun tai ryhtyä FIBSin Kumppaniksi. FIBSin jäsenmaksut määräytyvät jatkossakin organisaation koon mukaan, ensi vuodesta alkaen jäsenmaksuluokkia on viisi: suuryritykset, suuret, keskisuuret ja pienet yritykset ja yhteisöt sekä mikroyritykset. 

Perehdy vuoden 2019 FIBS Plus -palveluun 30.5. alkaen 

Vuoden 2019 FIBS Plus -palvelun sisältö ja hinnat julkistetaan 30.5. jonka jälkeen voit perehtyä palveluun ja tehdä valintanne, haluatteko FIBSin peruspalveluiden lisäksi hankkia FIBS Plus-palvelun tai ryhtyä FIBSin kumppaniksi. Tarjoamme Early Bird –hinnat 30.9. mennessä valinnan tekeville.

Ryhtyisittekö FIBS Kumppaniksi? Ota yhteyttä!

Mikäli haluaisitte profiloitua entistä vahvemmin yritysvastuun asiantuntijana ja edelläkävijänä, ota yhteyttä ja kerro toiveenne ohjelman sisällöstä: Helena Kekki, p. 050 345 1966, helena.kekki(at)fibsry.fi

Tukea päätöksentekoon ja lisätietoja

Jos et ole varma, mikä palveluratkaisu olisi teille paras mahdollinen, haluat kysyä lisää tai vain antaa palautetta, ota yhteyttä Helena Kekkiin: p. 050 345 1966, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

*Uusien palveluiden lopulliset nimet julkistetaan 30.5.2018