VISIO, MISSIO JA ARVOT

Visio_missio_arvot_FIBS.jpg

FIBSin visiona on, että suomalaisyritykset ovat kestävän liiketoiminnan edelläkävijöitä maailmassa: yritykset tuottavat maailman kysytyimpiä kestävää kehitystä tukevia innovaatioita, hallitsevat tehokkaasti liiketoimintaansa kohdistuvat riskit vastuullisen toimintakulttuurinsa ansiosta ja tekevät uraauurtavaa yhteistyötä kotimaassa ja kansainvälisesti globaalien kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseksi.

Missiomme on vauhdittaa kestävän liiketoiminnan kasvua: innostamme yrityksiä kehittämään kestävää kehitystä tukevia ja liiketoiminnallisesti kannattavia ratkaisuja paikallisiin ja maailmanlaajuisiin ongelmiin yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Arvojamme ovat edelläkävijyys, innostavuus ja yhteisöllisyys:

  • Edelläkävijyys: Nostamme esiin tuoreita näkökulmia ja parhaita käytäntöjä, inspiroimme yrityksiä kehittämään ennakkoluulottomasti kestäviä ratkaisuja ja vastuullisia toimintatapoja.
  • Yhteistyö: Haemme ratkaisuja ja edistämme yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Vahvistamme osallisuutta työyhteisössämme ja arvostamme sekä hyödynnämme henkilöstömme yksilöllistä osaamista.
  • Vaikuttavuus: Lisäämme yritysten ymmärrystä kestävästä liiketoiminnasta. Oma toimintamme on tehokasta ja tuloksellista.