GRI-rekisteröintipalvelu

lehdet kopio

Global Reporting Initiative (GRI) ylläpitää kansainvälistä Sustainability Disclosure Database -tietokantaa eri maissa julkaistuista vastuullisuusraporteista. FIBS on GRI:n Data Partner Suomessa, joten kauttamme siirtyvät kaikkien suomalaisyritysten ja -organisaatioiden vastuullisuusraportit kansainväliseen tietokantaan.

 

FIBS_-_DP_org_mark_2016_color.png

Raporttien GRI-rekisteröinti on yksi FIBSin jäsenpalveluista, ja kaikki jäsenet voivat halutessaan säästää aikaa ja vaivaa lähettämällä raporttinsa tiedot FIBSille rekisteröintilomakkeen kautta. Tämän jälkeen FIBS siirtää tiedot GRI-tietokantaan ja ilmoittaa prosessin etenemisestä jäsenorganisaatiolle. Rekisteröintilomakkeeseen pääset klikkaamalla alla olevaa painiketta:

reksiteroi.png


Kansainvälistä näkyvyyttä vastuullisuusraporteille

GRI:n raporttitietokanta tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada raporteilleen kansainvälistä näkyvyyttä ja rakentaa näin mainetta vastuullisena toimijana.

Tietokantaan on jo tallennettu yli 30 000 raporttia lähes 9000 yrityksestä ja organisaatiosta. Sen avulla voi vertailla yritysten vastuullisuusraportointia toimialoittain ja maantieteellisten alueiden kesken.

Tietokannassa vierailee kuukausittain yli 10 000 kävijää: sijoittajia, analyytikoita, toimittajia, järjestöaktiiveja ja muita yritysten keskeisten sidosryhmien edustajia.

Tietokanta on maksuton palvelu niin raportoijille kuin raporteista tietoa hakevillekin.

 

Lisätietoja: riina.kasurinen(at)fibsry.fi