Sparraus ja neuvontapalvelut

HKA 4220


FIBS tarjoaa jäsenilleen räätälöityä sparraustukea vastuullisuustoiminnan käynnistämiseksi ja edelleen kehittämiseksi. Tukimuotoihin kuuluvat mm. FIBSin asiantuntijoiden puhujavierailut, kick off -työpajat sekä hanke- ja teemakohtainen konsultointi.

FIBSin asiantuntijoiden puhujavierailut

Voit kutsua FIBSin edustajia puhujavieraaksi esimerkiksi johoryhmän kokouksiin, sisäisiin ja ulkoisiin koulutustilaisuuksiin, seminaareihin ja työpajoihin kertomaan niin yritysvastuun yleisistä suuntaviivoista kuin eri vastuullisuusteemojen uusimmista ratkaisuista tulevaisuuden trendeistä.

FIBSin kick off -työpajat

Teemakohtaiset kick off -työpajat auttavat käynnistämään vastuullisuustyön, määrittelemään olennaiset yritysvastuukysymykset sekä suunnittelemaan käytännön toimenpiteitä. Tietoa tulevista työpajoista saat FIBSin jäsenkirjeistä sekä verkkosivujen Tilaisuudet-kalenterista.

Hanke- ja teemakohtainen neuvonta

Voit pyytää FIBSin asiantuntijoita kommentoimaan esimerkiksi vastuullisuussuunnitelmianne, sisäisten ja ulkoisten tutkimusten kyselyitä tai vaikkapa vastuullisuusraportin sisältösuunnitelmaa.

 

Kysy lisää: Mikko Routti, p. 040 527 4575, mikko.routti(at)fibsry.fi